Viļņā un Tallinā sarūk degvielas cenas, Rīgā nemainās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Viļņā un Tallinā aizvadītajā darba nedēļā bija vērojams degvielas cenu kritums, savukārt Rīgā tās nav mainījušās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās degvielas cenas šonedēļ nav piedzīvojušas svārstības. Arī šajā piektdienā litrs 95.markas benzīna maksāja 1,284 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas - 1,194 eiro par litru.

Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,7% - līdz 1,155 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 0,5% un bija 1,065 eiro par litru.

Arī Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās šajā nedēļā saruka degvielas cenas. Gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena samazinājās par 0,6% - līdz attiecīgi 1,319 eiro un 1,289 eiro par litru.

Vienlaikus autogāzes cena šonedēļ bija stabila visās trīs Baltijas valstu galvaspilsētās, un arī šo darba nedēļu Tallinā noslēdza pie 0,629 eiro, Rīgā - 0,565 eiro, bet Viļņā - 0,469 eiro par litru atzīmes.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti