Viļņā un Tallinā sarūk benzīna cena, Rīgā aug

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Pagājušajā darba nedēļā Viļņā un Tallinā bija vērojams 95. markas benzīna cenas kritums, taču Rīgā tā šonedēļ ir pieaugusi, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns, par spīti cenas kritumam, arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā 95. markas benzīna cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās šajā nedēļā pakāpusies par 0,8% - līdz 1,244 eiro par litru. Savukārt dīzeļdegvielas cena nav mainījusies un arī šajā piektdienā bija 1,234 eiro par litru.

Viļņā 95. markas benzīna cena sarukusi par 0,4% - līdz 1,111 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena, tāpat kā Rīgā, šonedēļ nav mainījusies un bija 1,085 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās benzīna un dīzeļdegvielas cenas šajā nedēļā izlīdzinājušās. 95. markas benzīna cena samazinājusies par 2,4%, bet dīzeļdegvielas cena - par 3,9%, abām nokrītot līdz 1,277 eiro par litru atzīmei.

Autogāzes cena Baltijas valstu galvaspilsētās arī šonedēļ bijusi stabila. Attiecīgi arī šajā piektdienā litrs autogāzes Tallinā maksāja 0,629 eiro, Rīgā - 0,599 eiro, bet Viļņā - 0,509 eiro par litru.

 

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti