Viļņā un Tallinā samazinās degvielas cenas, Rīgā nemainās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Pagājušajā darba nedēļā Tallinā un Viļņā bija vērojams degvielas cenu kritums, savukārt Rīgā tās bija stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā degvielas cenas šonedēļ nemainījās, un arī šo piektdien litrs 95.markas benzīna "Circle K" uzpildes stacijās maksāja 1,304 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas - 1,224 eiro.

Viļņā šajā nedēļā 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,9% un bija 1,129 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 0,9% - līdz 1,079 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās gan benzīna, gan dīzeļdegvielas cena saruka par 2,5%, abām veidojot 1,387 eiro par litru.

Autogāzes cena arī šonedēļ Rīgā pieauga par 1,8% - līdz 0,575 eiro par litru, Tallinā tā kāpa par 6,3% - līdz 0,67 eiro par litru, bet Viļņā tā nemainījās un arī šo piektdien maksāja 0,583 eiro par litru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti