Viļņā un Tallinā aug degvielas cenas, Rīgā sarūk

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Viļņā un Tallinā pagājušajā darba nedēļā bija vērojams degvielas cenu kāpums, vienlaikus Rīgā tās ir samazinājušās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šonedēļ dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena pēc astoņu nedēļu kāpuma šajā nedēļā ir nedaudz samazinājusies - par 0,7% līdz 1,344 eiro par litru. Bet dīzeļdegvielas cena kritusies par 0,8% - līdz 1,274 eiro par litru.

Viļņā šonedēļ 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,4% - līdz 1,211 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena arī šonedēļ augusi par 0,9% un šajā piektdienā maksāja 1,134 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena kāpusi par 1,5% - līdz attiecīgi 1,416 eiro un 1,376 eiro par litru.

Autogāzes cena šajā nedēļā bijusi stabila visās trīs Baltijas valstu galvaspilsētās. Arī šajā piektdienā litrs autogāzes Rīgā maksāja 0,575 eiro, Tallinā - 0,629 eiro, bet Viļņā - 0,519 eiro par litru.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti