Viļņā palielinās degvielas cenas, Rīgā un Tallinā tās saglabājas stabilas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Pagājušajā darba nedēļā Viļņā palielinājās benzīna un dīzeļdegvielas cenas, savukārt Rīgā un Tallinā tās saglabājās stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena un dīzeļdegvielas cena saglabājās stabila un piektdien maksāja attiecīgi 1,274 eiro un 1,174 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena palielinājās par 4,1% - līdz 1,256 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena auga par 0,9% un maksāja 1,186 eiro par litru.

Tallinā degvielas cenas nemainījās, tostarp "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena bija 1,349 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena - 1,219 eiro par litru.

Rīgā un Tallinā autogāzes cena palielinājās attiecīgi par 5,1% un 4,5% un maksāja attiecīgi 0,615 eiro un 0,7 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena saglabājās stabila un maksāja 0,619 eiro par litru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti