Vidzemes uzņēmēju dienās – jauninājumi, novadu stendi un mājražotāju tirdziņš

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Sestdien, 19.septembrī, Valmierā turpināsies viens no lielākajiem Vidzemes reģiona uzņēmējdarbības pasākumiem „Vidzemes uzņēmēju dienas”. Tās notiek jau 23. gadu, un ik gadu pulcē lielu dalībnieku un apmeklētāju skaitu.

Vidzemes uzņēmēju dienās – jauninājumi, novadu stendi un mājražotāju tirdziņš
00:00 / 01:00
Lejuplādēt

Tradicionāli Vidzemes uzņēmēju dienas Valmierā norit pavasarī, bet šogad korekcijas viesa Covid-19 dēļ noteiktie ierobežojumi. Tādēļ pasākumu nācās pārcelt uz septembri.

Reģiona uzņēmēju dienās Valmieras centrs būtībā pārtop vienā lielā brīvdabas izstāžu zālē, kur var skatīt un iepazīt, kas Vidzemē top, kādi jauni produkcijas veidi vai pakalpojumi tiek piedāvāti. Izstādes dalībniekiem, uzņēmējiem, tā ir iespēja gan ar savu produkciju iepazīstināt pircējus, gan veidot kontaktus un atrast potenciālos sadarbības partnerus.

Pēdējos gados arvien populārāk, lai veidotu sava novada identitāti, ir konkrētu novadu stendi. Tajos vienuviet ir novada uzņēmēju produkcija, arī tūrisma un atpūtas piedāvājumi. Šogad ir skatāmi Beverīnas, Burtnieku, Alojas, Cēsu, Kocēnu novadu stendi.

Tradicionāls ir arī mājražotāju un amatnieku tirdziņš, kurā apmeklētāji var degustēt un iegādāties dažādus lauku labumus un iepazīt arī amatnieku veikumu. Lai arī Vidzemes uzņēmēju dienas notiek jau 23 gadu, tās popularitāti nezaudē – kopumā tie ir ap 250 dalībnieku.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti