VID prasa bloķēt virkni ar «ss.lv» īpašniekiem saistītu vietņu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) nosūtītajā pieprasījumā par sludinājumu portāla "ss.lv" bloķēšanu minēta vēl virkne ar SIA "Internet" saistītu domēna vārdu, sacīja Augstākā līmeņa domēna ".lv" turētāja, Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūta Tīkla risinājumu daļas jeb NIC sabiedrisko attiecību pārstāvis Jānis Riņķis.

Bez "ss.lv" iesniegumā minēti arī "2000.lv", "auto.lv", "dch.lv", "dorfman.lv", "doska.lv", "firenet.lv", "ftp.lv", "inet.lv", "internet.lv", "kasko.lv", "madam.lv", "moneta.lv", "multisistema.lv", "myphoto.lv", "netmail.lv", "noma.lv", "octa.lv", "pulse.lv", "showbar.lv", "sludinajumi.lv", "sound.lv", "sys.lv" un "titans.lv".

Riņķis norādīja, ka visus šos domēnus VID saista ar "Internet" saimniecisko darbību, un tie visi, visticamāk, tiks slēgti pirmdien.

Kā novēroja aģentūra LETA, liela daļa no šīm vietnēm pāradresē lietotājus uz "ss.com", vēl dažas - uz "fotki.lv". Visu domēnu lietotājs ir ar "ss.lv" īpašniekiem saistītais SIA "Internet".

Kā ziņots, VID nolēmis apturēt Latvijas lielākā sludinājumu portāla "ss.lv" darbību saistībā ar tā atteikšanos sniegt informāciju par nereģistrētiem auto tirgotājiem. VID apturējis arī ar "ss.lv" īpašniekiem saistītā uzņēmuma SIA "Internet" saimniecisko darbību.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti