VID ļauj atkal izmantot ss.lv domēnu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Valsts ieņēmumu dienests ir atjaunojis uzņēmuma SIA “Internet” saimniecisko darbību, tādējādi atļaujot tam atkal izmantot domēnu ss.lv.

Dienests skaidro, ka uzņēmums ir nodevis VID rīcībā daļu pieprasītās informācijas par “ss.lv” ievietotajiem sludinājumiem. Turklāt uzņēmums rakstiski ir apņēmies arī turpmāk sadarboties ar VID.

Līdz ar saimnieciskās darbības atjaunošanu tiek atjaunota arī citu uzņēmumam piederošo domēna vārdu darbība.

Jau ziņots, ka Valsts ieņēmumu dienests (VID) augusta sākumā paziņoja par lēmumu apturēt SIA “Internet” un ar to saistītās populārās sludinājumu vietnes “ss.lv” darbību. Šāds lēmums pieņemts, jo uzņēmums atteicies sniegt informāciju par nereģistrētiem auto tirgotājiem. VID esot pamats uzskatīt, ka šajā portālā sludinājumus ievieto arī nodokļu krāpnieki, īpaši auto tirdzniecības jomā. Drīz pēc tam "ss.lv" domēna vārds jau bija mainīts uz "ss.com".

Savukārt šonedēļ Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) par negodīgu komercpraksi piemērojis portāla ss.lv uzņēmumiem SIA “SS” un “Internet” 15 000 eiro sodu katrai firmai. PTAC secinājis, ka portālā patērētājiem netiek sniegta pilna un skaidra informācija par pakalpojumiem, konstatētas arī citas nepilnības.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti