Ventspilī ļauj otrdien ienākt pasažieru prāmim no Zviedrijas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Satiksmes ministrs Tālis Linkaits (Jaunā konservatīvā partija) atļāvis Ventspils ostā otrdien, 17. martā, ienākt SIA "StenaLine" pasažieru prāmim no Zviedrijas, informēja Satiksmes ministrijā (SM).

Latvijas valstspiederīgajiem vēl iespējams nopirkt biļetes, lai nokļūtu Latvijā no Zviedrijas. Prāmis no Nīneshamnas aties pirmdien, 16. martā, plkst. 21:30.

SIA "StenaLine" nodrošinās reisu, ievērojot normatīvo aktu prasības, kas attiecas uz ārkārtējās situācijas izsludināšanu, kā arī atbildīgo institūciju norādījumus veselības jomā, atzīmēja SM.

KONTEKSTS:

Ministru kabinets ārkārtas sēdē ceturtdien, 12. martā, nolēma līdz 14. aprīlim valstī izsludināt ārkārtējo situāciju. Lai ierobežotu koronavīrusa "Covid-19" izplatību, Latvijā no 13. marta cita starpā slēgtas mācību iestādes, kā arī aizliegti lielie masu pasākumi. Sestdien, 14. martā, valdība vienojās par papildu ierobežojumiem, tostarp pārtraukt starptautisko pasažieru pārvadājumus caur lidostu un ostu robežšķērsošanas vietām.

Vienlaikus valdība atļāva satiksmes ministram izdarīt izņēmumus attiecībā uz starptautisko pasažieru pārvadājumu izpildi. Satiksmes ministrs lēmumu var pieņemt pēc attiecīga pieprasījuma saņemšanas.

Latvijā līdz pirmdienai, 16. martam, reģistrēti 34 "Covid-19" saslimšanas gadījumi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti