Vēl šonedēļ jaunie uzņēmumi var pieteikties grantu programmai «Atspēriens»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Vēl šonedēļ jaunie uzņēmumi var pieteikties grantu programmai „Atspēriens”, informē Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā.

Uzņēmums nedrīkst būt vecāks par pieciem gadiem, un tam jāpiedāvā inovatīva ideja viedpilsētu risinājumiem. Trīs labākās idejas saņems grantu līdz 25 tūkstošu eiro apmērā. Šo programmu rīko jau desmit gadus. Šai laikā atbalstu saņēmuši 160 dalībnieki.

Sandra Brence par grantu programmu "Atspēriens"
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

„Konkursa mērķis ir veicināt mazo un vidējo uzņēmumu attīstību Rīgā. Produktam un pakalpojumam ir jābūt saistītam ar kādu no pašvaldības definētajiem izaicinājumiem, piemēram, ilgtspējīga, vieda mobilitāte, sakārtota un tīra pilsētvide, gaisa un ūdens kvalitāte. Pēdējās sezonas laureāts, par ko mēs šobrīd vairāk stāstām, jo tā produkts ir daļēji saistīts ar viedpilsētas risinājumiem un atbilst mūsu šī gada „Atspēriens” tēmai,  ir pirmā elektrisko skūteru koplietošanas platforma Baltijā. Noteikti Rīgas ielās visi ir manījuši šos skūterus,” stāsta departamenta direktora biroja sabiedrisko attiecību vadītāja Solvita Brence.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti