Vēl 19 Latvijas zivju pārstādātājiem ļauj eksportēt produkciju uz Ķīnu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Ķīna devusi atļauju vēl 19 Latvijas zivju pārstādes uzņēmumiem eksportēt produkciju uz šo valsti, pavēstīja Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) sabiedrisko attiecību speciāliste Agita Klapere.

Viņa skaidroja, ka, pamatojoties uz PVD sniegtajām garantijām, Ķīnas sertifikācijas un akreditācijas administrācija ir veikusi izmaiņas Latvijas eksportēt tiesīgo uzņēmumu sarakstā un iekļāvusi papildus 19 Latvijas zvejas produktu apstrādes uzņēmumus.

Atļauja eksportēt produkciju uz Ķīnu dota kompānijām "Rānda", "Kolumbija LTD", "Kuršu zeme", "Banga Ltd", "BraDava", "Mottra", "Ventspils zivju konservu kombināts", "Zentenes zivju kombināts", "Senator", "Solvita", "Solveiga", "Saldus", Senga", "Salas zivis", "Kalmar", "Valka", "Memele", "Dubna" un biedrībai "Nacionālās zvejniecības ražotāju organizācija", liecina informācija Ķīnas Sertifikācijas un akreditācijas administrācijas mājaslapā.

Tādējādi uz Ķīnu šobrīd drīkst eksportēt kopumā 30 Latvijas zivju pārstādes uzņēmumu.

Jau vēstīts, ka Ķīnas Sertifikācijas un akreditācijas administrācija šogad jau deva atļauju 11 Latvijas zivju pārstrādes uzņēmumiem eksportēt uz Ķīnu.

Toreiz atļauja eksportēt produkciju uz Ķīnu dota kompānijām "Brīvais vilnis", "Gamma-A", "Līcis-93" (Ģipkas ceham un Kolkas ceham), "Karavela", "Dorado", "Piejūra", "Sabiedrība IMS", "Saiva ANNO 1949", "Saldus gaļas kombināts", kā arī kompānijai "Unda".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti