Vakanču gadatirgus Liepājā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

Liepājas Latviešu biedrības namā trešdien notiks Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) rīkotais Vakanču gadatirgus un izstāde „Darbs un karjera 2013”, kurā darba meklētājus gaidīs vairāk kā simt dažādu vakanču.

Darba devēji klātienē informēs par darba iespējām, nosacījumiem un varēs veikt arī pirmās intervijas kandidātiem. Kurzemes reģionā darbiniekus sezonas vai pastāvīgam darbam meklēs vairāk nekā 20 darba devēju.

Nodarbinātības valsts aģentūras Liepājas filiāles direktore Dace Baumane stāsta, ka piedāvāto vakanču spektrs būs ļoti plašs - tiek meklēts, piemēram, projekta vadītājs, apsardzes darbinieks, konditors, viesmīlis, pārdevējs, slīpētājs, laivu izgatavotājs, medicīnas māsa un citi speciālisti.

„Pieteikumi uz Vakanču gadatirgu no darba devējiem ir ne tikai no Liepājas un apkārtējiem novadiem, bet no visas Kurzemes. Gadatirgū piedalīsies arī darba devēji no Ventspils, Kuldīgas, vakances ir pieteiktas arī no Saldus un Talsiem. Bija darba devēji, kas vēlējās gadatirgū piedalīties paši, bija tādi, kas vienkārši iesniedza brīvās darba vietas, ko mēs arī piedāvāsim saviem klientiem," stāsta Baumane.

Pasākumā Liepājā varēs uzzināt arī par NVA piedāvātajām apmācības iespējām, pakalpojumiem bezdarbniekiem, saņemt karjeras konsultācijas. Tāpat plaši būs pārstāvētas arī apmācību un izglītības iestādes.

Vakanču gadatirgus NVA šopavasar rīko pirmo reizi, un tie notiek visā Latvijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti