Vācijas un Latvijas uzņēmēji dalīsies pieredzē par energoefektivitāti rūpniecībā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Šodien un rīt Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kamera rīkos pasākumus par tēmu "Energoefektivitāte rūpniecībā". Projektu īsteno sadarbībā ar Vācijas Ekonomikas un tehnoloģiju ministriju.

Tā mērķis ir veicināt sadarbību uzņēmēju starpā, apmainoties ar informāciju un daloties pieredzē, kas var uzlabot esošo situāciju nozarē Latvijā.

Andrejs Mēters
00:00 / 00:21
Lejuplādēt
„Šodien uzņēmuma pārstāvjiem būs individuālas tikšanās ar Latvijas uzņēmumu pārstāvjiem. Mums ir liela interese no uzņēmumiem, kas grib individuāli iepazīties ar šo pieredzi un risinājumiem. Savukārt otrdien notiks konference, kurā ir aptuveni 100 dalībnieki un kurā tiks runāts par energoefektivitāti rūpniecībā. Tajā piedalīsies šo minēto Vācijas uzņēmumu pārstāvji, kuru vidū tādi – kā ''Danpower'', Wagner & Co Solartechnik'', būs arī eksperti,” stāsta Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kameras pārstāvis Andrejs Mēters.

Konferencē būs arī speciālisti no Latvijas uzņēmumiem, kuri strādā pēc Vācijas parauga vai arī ir veiksmīgi ražošanā, piemēram, savā pieredzē dalīsies AS „Valmieras stikla šķiedra” pārstāvji.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti