Uzņēmumi Latgalē var pieteikties grantiem jaunu ideju īstenošanai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Latgales plānošanas reģions izsludinājis pieteikšanos grantiem Latgales reģionā strādājošiem komersantiem. Pieteikumus konkursā var iesniegt līdz 21. septembrim un plānotais grantu apjoms ir no 5000 eiro līdz 10 000 eiro.

Latgales plānošanas reģiona administrācijas vadītāja Iveta Maļina-Tabūne
00:00 / 00:40
Lejuplādēt

Plānots atbalstīt projektus, kuros īsteno jaunu ideju un rada vismaz vienu jaunu darba vietu Latgales reģionā. Kopumā atklātajā konkursā pieejamais finansējums ir 540 000 eiro.

"Atbalstam var pieteikties jebkura fiziska, juridiska persona, mazais vai mikro uzņēmums, kas praktiski savu saimniecisko darbību veic Latgales reģionā.

Projekta iesniedzēji, īstenojot jaunu biznesa ideju, varētu saņemt atbalstu jaunu produktu, pakalpojumu radīšanai, esošo produktu uzlabošanai un faktiski ražošanas jaudas būtiskai palielināšanai vai ražošanas procesu būtiskai maiņai.

Mēs ļoti ceram, ka tas būs papildus instruments mūsu jaunajiem, mazajiem un vidējiem uzņēmumiem, kam ir jaunas idejas, un protams, ka tiks radītas šīs jaunās darba vietas Latgales reģionā," stāstīja Latgales plānošanas reģiona administrācijas vadītāja Iveta Maļina-Tabūne.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti