Uzņēmumam «Laima» un «NP Foods» aizdomas par reiderismu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Saldumu ražotājs „Laima” un ar to saistītā „NP Foods” grupā ietilpstošie uzņēmumi ir saskārušies ar reiderisma mēģinājumu, atklājusi uzņēmuma vadība. Par notikušo jau ir ziņots tiesībsargājošajām iestādēm.

„Mēs esam Ekonomikas policijā iesnieguši iesniegumu par krimināllietas sākšanu. Esam vērsušies pie visām augstākajām valsts un tiesu amatpersonām, lai viņi pievērstu uzmanību šim recidīvam, jo viņi nav nekādi jaunpienācēji reiderismā jeb uzņēmumu sagrābšanā. Pievērst uzmanību arī tiesnešu rīcībai. Vissatraucošākais, ka vienā dienā „Laimai”, kam ir vairāk nekā 140 gadu un ir baltā saraksta uzņēmums un reputācijas līderis, nobloķē kontus,” stāsta uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Rolands Gulbis.

Gulbis arī atklāj, ka uzbrukums uzņēmumam ir izraisījis tikai ļoti īslaicīgus traucējumus uzņēmuma saimnieciskajai darbībai. Tie šobrīd, pateicoties sadarbībai ar atbildīgajām institūcijām, jau ir novērsti.

„Šodien mēs varētu teikt piegādātājiem un klientiem, ka mūsu operatīvajā darbībā un naudas plūsmās nav pilnīgi nekādu pārtraukumu. Visi klienti var būt mierīgi – mēs piegādājam visus līgumā noteiktos produktu apjomus,” norāda Gulbis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti