Uzņēmēji var pieteikties «Latvijas Biznesa eņģeļu tīkla» investīcijām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Biedrība “Latvijas Biznesa eņģeļu tīkls” ir izsludinājusi pieteikšanos uz 2016.gada pirmo investīciju sesiju, kuras gaitā jaunajiem uzņēmējiem būs iespēja prezentēt savus projektus, lai cīnītos par iespēju saņemt investīcijas savu ieceru atbalstam.

Par biedrības "Latvijas Biznesa eņģeļu tīkls" atbalstu līdz šim interesi ir pauduši vairāk nekā 350 Latvijas uzņēmēji – biznesa uzsācēji, kuriem no biedrības saviem kopumā 15 atbalstītajiem projektiem ir izdevies piesaistīt atbalsta finansējumu vairāk nekā viena miljona eiro apjomā.

Līdz šim investīcijas piesaistījuši projekti, kuru idejas ir saistītas ar privātā bērnudārza izveidi, siltumenerģiju, deju studijas attīstību, smaržu izsmidzināšanas aparātu ražošanu, speciālistu piesaistes un komunikācijas aplikāciju, kā arī ekskluzīvu bērnu apģērbu šūšana un franšīzes attīstību.

Tomēr, kā uzsver biedrības pārstāvji, ieguvēji ir arī tie uzņēmēji, kuriem neizdodas piesaistīt līdzfinansējumu, jo arī projekti, kuri neierindosies starp labākajiem, saņems eksperta vērtējumu, kurā tiks atspoguļotas projekta vājās puses un veicamie uzlabojumi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti