Rīta Panorāma

Netanjahu atbalstītājiem vairākums Izraēlas parlamentā

Rīta Panorāma

Baleta jauniestudējums Serenāde. Carmina Burana

Masks sāks "Twitter" darbinieku atlaišanu

«Twitter» sāks darbinieku atlaišanu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Sociālais tīkls "Twitter" ir paziņojis, ka piektdien sāks savu darbinieku atlaišanu, jaunajam īpašniekam Īlonam Maskam ar strauju rīcību mēģinot padarīt šo uzņēmumu par finansiāli drošu.

Ārvalstu mediju rīcībā nonākusi  uzņēmuma e-pasta vēstule, kas piektdien tiks nosūtīta darbiniekiem. Tajā nav minēts konkrēts atlaižamo cilvēku skaits, bet laikraksti "Washington Post" un "New York Times" iepriekš ziņoja, ka štatu samazināšana skars apmēram pusi no 7500 "Twitter" darbiniekiem.  

Jau ceturtdien e-pasta vēstulē darbinieki saņēma norādījumu doties mājās un piektdien neierasties darbā. 

"Cenšoties nostādīt uzņēmumu uz veselīga ceļa, mēs iziesim cauri grūtajam procesam samazināt mūsu globālo darbaspēku. Mēs atzīstam, ka tas skars vairākas personas, kas devušas vērtīgu ieguldījumu "Twitter", bet šī rīcība diemžēl ir nepieciešama, lai nodrošinātu uzņēmuma panākumus virzībā uz priekšu," norādīts ziņojumā.  

Iepriekš Masks paziņoja par citām reformām. Sociālā tīkla platforma iekasēs astoņus ASV dolārus mēnesī par lietotāju kontu verifikāciju, kā arī atjaunos iepriekš slēgtus lietotāju kontus. 

KONTEKSTS:

Pasaules bagātākais cilvēks, ASV miljardieris Īlons Masks oktobra nogalē pabeidza sociālā tīkla "Twitter" iegādes darījumu un pārņēma kontroli pār šo uzņēmumu. Viņš jau atlaidis vairākus vadošos "Twitter" darbiniekus.

Masks par sociālā tīkla iegādi samaksājis 44 miljardus ASV dolāru.

Uzņēmējs apgalvo, ka nopircis "Twitter", lai sekmētu veselīgas debates par plašu ideju loku un stātos pretī tendencei, kad sociālie mediji sašķeļas partejiskos "atbalss kambaros".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti