«TVNET» iegādājas interneta portālu «Apollo»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

SIA „TV NET” piektdien no SIA „Sanoma Latvia” ir iegādājies interneta portālu „apollo.lv”, vēsta „TV NET”.

Darījuma summa netiek atklāts.

Portāls „Apollo” tiks saglabāts kā atsevišķs medijs un strukturāla vienība, un „Apollo” darbinieki turpinās strādāt SIA „TV NET”. Tāpat SIA „Sanoma Latvia” turpinās vadīt portālu „Auto24.lv”.

„TVNET” uzsver, ka tā mērķis ir kļūt par nozīmīgāko ziņu avotu Latvijas interneta mediju vidū.

Portāla „Delfi” galvenais redaktors Ingus Bērziņš LSM.LV norādīja, ka „notikušais apliecina to, ka trim populāriem ziņu portāliem ar lielu auditoriju nebija vietas šajā tirgū, līdz ar to tas rezultāts neizbrīna, un, protams, ka visa nozare zināja - šis darījums briest”.

„Ne viens, ne otrs, kas apvienojās, līdz šim ar nopietnu oriģinālu žurnālistiku nav izcēlies, līdz ar to es kā konkurentu pārstāvis varu novēlēt, lai šī apvienošanās varētu kalpot kvalitātes latiņas celšanai. Bet vienlaikus domāju, ka tai - ziņas un kvalitatīvu žurnālistiku patērējošajai - sabiedrības daļai, kas vēlas padziļināti sekot līdzi sabiedriski politiskiem, starptautiskiem, ekonomikas, sporta, izklaides procesiem, joprojām ir stipras alternatīvas, ko izvēlēties,” komentēja Bērziņš. 

Portāla „Apollo”  apgrozījums pērn bija 0,8 miljoni eiro. Pats „TVNET” ir dibināts 2001.gadā un pieder „Eesti Media” grupai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti