TV skatītākais kanāls novembrī – TV3

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Konsolidētās televīzijas (TV) skatītākais kanāls šī gada novembrī bija TV3, kura skatīšanās laika daļa bija 12,4%, liecina pētījumu kompānijas "Kantar" dati.

Otrs skatītākais bija kanāls LTV1, kura skatīšanās laika daļa bija 11,6%. Savukārt trešais skatītākais bija TV kanāls "PBK Igaunija", kura vērošanai novembrī veltīti 6,4% no kopējā TV skatīšanās laika.

 

Konsolidētās TV skatītāko programmu topa pirmajā vietā novembrī – filma “Viens pats mājās” kanālā TV3, kuru vēroja vidēji 9,9% jeb 181,6 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem.

Programmu topa otrajā vietā ierindojās raidījums “De facto” kanālā LTV1, kuru vēroja vidēji 9,8% jeb 179,3 tūkstoši skatītāju.

Trešajā vietā ierindojās – “Panorāma (Svētdienā)”, kuru vēroja vidēji 9,6% jeb 176,2 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem.

 

Novembrī viens TV skatītājs pie televizora ekrāna pavadīja vidēji 4 stundas un 40 minūtes dienā, tas bija par 19 minūtēm vairāk nekā oktobrī.

TV auditorijas pētījuma izlase ir Latvijas iedzīvotāju kopumam reprezentatīvs ģimeņu panelis. Tā respondenti ir pastāvīgie Latvijas iedzīvotāji vecumā no četriem gadiem, kuru mājsaimniecībā ir vismaz viens strādājošs televizors un tiek izmantots kāds no TV satura saņemšanas veidiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti