TV skatītākais kanāls februārī – LTV1

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Konsolidētās televīzijas (TV) skatītākais kanāls februārī bija LTV1, kuram seko TV3 un Pirmais Baltijas kanāls (PBK), liecina pētījumu kompānija “Kantar TNS” dati.

LTV1 skatīšanās laika daļa bija 10,1%. Otrs skatītākais kanāls bija TV3, ar skatīšanās laika daļu 9,1%. Trešais skatītākais kanāls bija PBK, kuram veltīti 8,3% no kopējā TV skatīšanās laika.

 

Konsolidētās TV skatītāko programmu topa pirmajā vietā ierindojās “Nekā personīga” kanālā TV3, kuru skatījās vidēji 8,6% jeb 160,9 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju. Topa otrajā vietā – “Radiņi (Latvija)” kanālā TV3, kuru skatījās vidēji 7,5% jeb 140,8 tūkstoši skatītāju. Savukārt topa trešajā vietā ierindojās raidījums “De facto” kanālā LTV1, kuru skatījās vidēji 7,3% jeb 137 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem.

 

"Kantar TNS" mediju klientu direktors Oskars Rumpēters norāda, ka TV vērošanai ar nobīdi laikā veltīts 8,1% no kopējā TV skatīšanās laika februārī. Vidēji dienā TV skatītāji pie televizora ir pavadījuši 4 stundas un 43 minūtes, par 2 minūtēm mazāk nekā 2018. gada februārī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti