Televīzijā skatītākais kanāls septembrī – TV3

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Konsolidētās televīzijas (TV) skatītākais kanāls septembrī bija TV3, kura skatīšanās laika daļa bija 10,3%, informēja pētījumu kompānijā “Kantar TNS”.

Otrs skatītākais kanāls bija LTV1, kura skatīšanās laika daļa bija 8,8%. Savukārt trešajā vietā ierindojās kanāli LNT un PBK. Katram no šiem kanāliem veltīti 7,1% no kopējā TV skatīšanās laika.

 

Lielākais skatīšanās laika daļas pieaugums septembrī, salīdzinot ar augustu, bija kanālam TV3 (+1,3 procentpunkti).

Septembrī vidēji ik dienu 65,7% Latvijas iedzīvotāju skatījās TV programmas to ētera laikā, kas ir par 4,9 procentpunktiem vairāk nekā augustā. Savukārt 12,9% skatītāju tās skatījās vēl septiņas dienas pēc to ētera laika, kas ir par 1,4 procentpunktiem vairāk nekā augustā.

Konsolidētās TV programmu topa pirmajā vietā ierindojās šovs “X faktors 2” kanālā TV3, kuru skatījās vidēji 7,9% jeb 150 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem. Topa otrajā vietā – “Es mīlu tevi, Latvija! 4” kanālā TV3, kuru skatījās vidēji 7,7% jeb 145,7 tūkstoši skatītāju. Programmu topa trešajā vietā ierindojās vēl viens kanāla TV3 šovs “Pilsētnieces pret lauciniecēm”, kuru vēroja vidēji 7,4% jeb 139,9 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti