Tapis jauns portāls jauniešiem «Tver.lv»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

No 15. oktobra atklāts jauns interneta portāls jauniešiem Tver.lv, kas apkopo informāciju par izklaidi, jauniešu viedokļus, populārzinātnisku saturu un sociālo tēmu apspriešanu vienuviet. Portālu laiž klajā izdevniecība “Dienas Žurnāli”.

Izdevniecība informēja, ka portāls Tver.lv ir veidots kā informācijas platforma jauniešiem, kurā tiek publicēta aktuāla un saistoša informācija. Portālā būs iespēja lasīt aktualitātes, sociālās tēmas, pieredzes stāstus, sarunas, par ceļojumiem, zinātni, jaunākajām tehnoloģijām, sportu un veselību, kā arī dalīties ar savu viedokli, sniegt atsauksmes un ierosinājumus. Portālā piedāvāts iegūt informāciju arī video formātā, piemēram, dažādas piedzīvojumu reportāžas, tehnoloģiju apskatus, kā arī jauniešu influenceru jaunākos video.

Tver.lv ir paredzēts 14-18 gadus veciem jauniešiem, kuriem ir plašs interešu loks, bet informācijas iegūšanai viņi vēlas patērēt ierobežotu laiku - līdz 10 minūtēm, ir aktīvi sociālo tīklu lietotāji un ikdienā aplūko video saturu.

Portāla galvenā redaktore Līva Romane informēja, ka Tver.lv apvieno izklaidi, populārzinātnisku saturu un sociālo tēmu apspriešanu: “Ir svarīgi, lai jauniešiem būtu vietne, kur smelties uzticamu informāciju un iegūt sajūtu – tu neesi viens. Tieši tādēļ vairāki mūsu autori ir jaunieši, jo savus vienaudžus saprot vislabāk.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti