Tallinā un Viļņā kāpj degvielas cenas, Rīgā nemainās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Tallinā un Viļņā aizvadītajā darba nedēļā degvielas cenas pieauga, kamēr Rīgā tās nemainījās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās apstājies iepriekšējās četras nedēļas novērotais degvielas cenu pieaugums. Attiecīgi gan litrs 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas arī šo piektdien maksāja 1,234 eiro par litru.

Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena pieaugusi par 2,5% - līdz 1,115 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpusi par 1,6% un bija 1,085 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena šajā nedēļā palielinājusies par 2,3%, sasniedzot attiecīgi 1,309 un 1,329 eiro par litru atzīmi.

Autogāzes cena šonedēļ bijusi stabila kā Tallinā, tā Rīgā un Viļņā. Arī šajā piektdienā litrs autogāzes Tallinā maksāja 0,629 eiro, Rīgā - 0,599 eiro, bet Viļņā - 0,509 eiro par litru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti