«Swedbank» sāks piemērot maksu par naudas izņemšanu DNB bankomātos

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

"Swedbank" draudzīgo bankomātu tīklā, kurā naudu var izņemt bez maksas, paliek tikai SEB banka. "Swedbank" pārstāve Kristīne Jakubovska Latvijas Radio pastāstīja, ka, izvērtējot bankomātu skaitu un izvietojumu, nolemts no 1.augusta draudzīgajā tīklā vairs neiekļaut DNB bankas bankomātus.

"Swedbank" klientiem turpmāk jāņem vērā, ka par DNB bankas bankomātos izņemto naudu būs jāmaksā komisija, informēja Jakubovska. Tāpat kā citos bankomātos Latvijā un pasaulē, komisija būs 2,85 eiro, plus 2% no izņemtās summas.

"Swedbank" pārstāve Kristīne Jakubovska par izmaiņām bankas pakalpojumos
00:00 / 00:36
Lejuplādēt

Jakubovska uzsvēra, ka "Swedbank" ir paplašinājusi savu bankomātu tīklu un pērn uzstādījusi 16 jaunus bankomātus. Vēl pieci jauni bankomāti būs šogad. "Mūsu bankomātu tīkls ir pietiekams, lai katrā novadā klienti varētu izņemt naudu bez maksas," teica "Swedbank" pārstāve, piebilstot, ka klienti arvien biežāk izvēlas norēķināties ar karti.

Savukārt DNB banka informēja, ka tās klientiem nekas nemainās – ar DNB maksājumu kartēm arī turpmāk varēs izņemt skaidru naudu gan SEB bankas, gan "Swedbank" bankomātos ar tādiem pašiem nosacījumiem kā DNB bankas bankomātos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti