«Swedbank»: Naktī ažiotāža saistībā ar naudas izņemšanu no bankomātiem Daugavpilī beigusies

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Nakts laikā ažiotāža saistībā ar naudas izņemšanu no AS "Swedbank" bankomātiem Daugavpilī ir beigusies, to Latvijas Radio stāstīja bankas pārstāvis Jānis Krops, norādot, ka banka ir vērsusies tiesībsargājošajās iestādēs, jo uzskata, ka baumas par bankas stabilitāti izplatītas mērķtiecīgi.

"Swedbank" pārstāvis Jānis Krops
00:00 / 00:00
Lejuplādēt
Viņš norādīja, ka paaugstināta aktivitāte naudas izņemšanā no "Swedbank" bankomātiem trešdienas vakarā bijusi pāris stundas, tādēļ atsevišķos bankomātos beigušies izmaksājamās skaidrās naudas krājumi.  

 

Viņš sacīja, banka trešdien, 23. oktobrī, vakarā veltīja visus spēkus, lai papildinātu naudas krājumus tajos bankomātos, kas pieejami visu diennakti. Turklāt Daugavpils masu medijiem nosūtīts saraksts ar šiem bankomātiem. 

"Swedbank" pārstāvis atzīmēja, ka citviet Latvijā šāda ažiotāža nav novērota. "Citur viss ir mierīgi," klāstīja Krops, norādot, ka banka saistībā ar Daugavpilī izplatītajām baumām par bankas stabilitāti vērsusies Valsts policijā, Valsts drošības dienestā un arī Finanšu un kapitāla tirgus komisijā (FKTK).

Ar "Swedbank" stabilitāti nav nekādu problēmu – šā gada deviņos mēnešos Latvijā banka ir nopelnījusi 83 miljonus eiro, tāpat banka pilda visus FKTK nosacījumus, iepriekš norādīja Krops.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti