Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Viktoriju Gribusti

Rīta Panorāma

Tiešā pirkšana kļūst aizvien populārāka

Dalība "Expo 2015", intervija ar ministru prezidenti Laimdotu Straujumu

Straujuma: Nav labi, ja valsts nepildīs savu solījumu piedalīties «World Expo 2015»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Nav labi, ja Latvijas valsts nepildīs savu solījumu piedalīties "World Expo 2015" izstādē Milānā, intervijā LTV "Rīta Panorāma" otrdienas rītā sacīja premjere Laimdota Straujuma ("Vienotība").

Viņa norādīja, ka Latvija, nepiedaloties izstādē, riskē palikt nesaprasta, jo iepriekš Latvijas paviljonam ir rezervēta vieta pašā centrā. "Protams, ka tas neizskatās labi. Mēs - prezidējošā valsts. Mēs pašā centrā, un mēs tur neesam," teica premjere.

Vienlaikus viņa atzina, ka ir grūti izšķirties, kā tagad rīkoties - piedalīties vai nepiedalīties izstādē. Tas ir atkarīgs no tā, vai valsts spēj iekļauties sākotnēji noteiktajā tāmē 5,6 miljonu eiro apmērā. "Man ir grūti teikt. Ir jābūt reālam piedāvājumam, ko darīt. Ir jāiekļaujas 5,6 miljonos eiro," sacīja premjere.

Ekonomikas ministre Dana Reizniece - Ozola (ZZS) pagājušajā nedēļā pauda, ka nav skaidrs līdz šim iztērēto līdzekļu izlietojums. Viņa uzsvēra, ka iespaids, kāds rodas par "World Expo 2015" paviljonu, nav tāds, kādam tam būtu jābūt atbilstoši iztērētajiem līdzekļiem.

Reizniece - Ozola vairākkārt uzsvērusi, ka apšauba Latvijas dalības nepieciešamību "Expo 2015" Milānā.

Komandītsabiedrība šos apgalvojumus noliedza. Pirmdien tā publicēja ziņojumu, kurā bija skaidrotas izmaksas un to mērķi. Tomēr paredzams, ka gala lēmumu par dalību "World Expo 2015" valdība pieņems otrdien.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti