Stradiņa slimnīca iesniegusi dokumentus jaunā korpusa celšanai paredzēto Eiropas līdzekļu apgūšanai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Paula Stradiņa Klīniskajai universitātes slimnīcai izdevies līdz noteiktajiem termiņiem veikt visus maksājumus par izpildītajiem darbiem slimnīcas jaunajā korpusā un Centrālajā finanšu līgumu aģentūrā (CFLA) iesniegt maksājuma pieprasījumu, aģentūrai LETA pastāstīja slimnīcas pārstāve Lāsma Sīle.

Slimnīcai līdz pērnā gada beigām vajadzēja apgūt 28 miljonus eiro lielo Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) piešķirto finansējumu slimnīcas jaunā korpusa būvniecībai, citādi tai neapgūto starpību nāktos finansēt no valsts līdzekļiem. Sīle apgalvoja, ka tas ticis izdarīts un papildu līdzekļi nebūs jāmeklē.

Stradiņa slimnīca veikusi maksājumu saskaņā ar izpildītajiem darbiem, un attiecīgi ir iesniegusi CFLA maksājuma pieprasījumu, kura apjoms atbilst ERAF piešķirtajam finansējumam. Bez maksājuma pieprasījuma iesniegšanas aģentūrā līdzekļu apguve netiktu noslēgta.

Šobrīd CFLA veic pārbaudi par finansējuma izlietojumu atbilstoši ERAF līgumam. Pēc pieprasījuma akceptēšanas iestāde attiecīgo finansējumu pārskaitīs slimnīcai.

Jau ziņoja, ka Stradiņa slimnīcai izdevies apgūt ERAF piešķirtos līdzekļus slimnīcas jaunā korpusa būvniecībai un papildu līdzekļi nebūs jāmeklē. Tobrīd vēl atlika veikt nepieciešamās darbības, lai CFLA līdzekļu apgūšanu akceptētu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti