««Startup Slalom» + «Startup Wise Guys»» hakatonā uzvar «Foody» komanda

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Par ““Startup Slalom” + “Startup Wise Guys”” hakatona uzvarētāju kļuvusi “Foody” komanda, kas piedāvā produktu, kas ir palīgs veselīgas pārtikas izvēlē, vēsta konkursa rīkotāji.

“Foody” piedāvā aplikāciju, kas piedāvā ātri uzzināt produkta sastāvu pirms tā iegādes, skenējot produktu kodu. Idejas realizēšanu atbalstīja liels skaits dalībnieku, veidojot spēcīgu komandu astoņu cilvēku sastāvā.

“Šis bija mans pirmais hakatons. Man pašai šķiet, ka zvaigznes vienkārši bija labi sastājušās, jo man kā meitenei šī ir pilnīgi sveša pasaule,” par uzvaru ir priecīga “Foody” idejas autore Māra Lasmane. “Es pati veikalos pētu produktus un mēģinu saprast, cik tie ir veselīgi. Vienmēr domāju, cik tas ir apgrūtinoši, un kā aplikācija varētu atvieglot dzīvi (..) Pagaidām mēs esam pievērsuši uzmanību e-vielām, cukuriem, hidroganizētajiem augu taukiem un to klātesamībai produktu sastāvā,” saka Lasmane.

Kopumā 48 stundu laikā izveidot jaunu produktu izdevās piecām no sešām komandām. Bez “Foody” tiks radīti vēl četri produkti. Pirmais no tiem – “Loyalnet”, kas ir rīks lojalitātes piedāvājumu administrēšanai. Izveidotais rīks palīdzēs bezpeļņas organizācijām, sporta klubiem un citām iestādēm vieglāk pārvaldīt lojalitātes programmu sadarbības partnerus un aprēķināt komisijas izmaksas.

Vēl viens rīks – “MedIncluded” – serviss, kas nodrošina iespēju atrast un izmantot medicīniskos pakalpojumus citās valstīs. Aplikācijā visvairāk būs pieejami ārzemēs piedāvātie zobārstniecības pakalpojumi. Tāpat ir izveidota aplikācija “FitFit”, kas sporta klubiem palīdz organizēt treneru darbu un veidot kopienu sporta klubu apmeklētāju starpā. Visbeidzot, ir izveidota aplikācija “Decimber.com”, kas ir platforma nekustamo īpašumu, piemēram, dzīvokļu īpašniekiem, kas veicinātu dažādu kopīgu lēmumu pieņemšanu attiecībā uz nekustamo īpašumu apsaimniekošanu.

Par otro labāko komandu atzina “MedIncluded”, savukārt trešo – “Decimber.org”.

Idejas palīdzēja izstrādāt pasaulē atzīti eksperti.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti