Skolēnu mācību uzņēmumu gadatirgus debija internetā liek vairāk piestrādāt pie produktu noformējuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Ikgadējais Latvijas skolēnu mācību uzņēmumu tirgus “Cits bazārs” šogad pirmoreiz notiks tiešsaistē. Rīkotāju “Junior Achievement Latvia” mājaslapā no ceturtdienas, 10. decembra, līdz 14. decembrim būs pieejams e-katalogs, kurā varēs aplūkot skolēnu mācību uzņēmumu virtuālos stendus un iegādāties viņu ražojumus – mājas lietas, preces skaistumkopšanai, bižutēriju, spēles un preces bērniem, kā arī apģērbus, interjera priekšmetus, pārtikas preces.

Vairāk nekā 300 mācību uzņēmumu ražojumu vidū ir tādas lietas kā, piemēram, rīks, kas palīdz novilkt apavus, matu suka, no kuras viegli izņemt matus, termo paliktņi sēdēšanai ārā un auto drošības jostai piestiprināms spilventiņš, lai bērnam būtu ērtāk mašīnā gulēt.

“Junior Achievement Latvia” vadītājs Jānis Krievāns stāstīja, ka skolēniem šogad īpaši lūgts piedomāt pie produktu vizuālā noformējuma internetā.

“Īstai uzņēmējdarbībai e-komercija ir neatsverams elements. Un parastajā situācijā bez Covid-19 skolēni tik lielu pieredzi nebūtu guvuši. Mēs arī nespētu tik ātri izveidot šo e-katalogu, ja mums paralēli notiktu “Cits bazārs” arī klātienē. Līdz ar to Covid-19 ir nesis inovācijas arī mūsu programmā, no kurām mēs neatteiksimies arī nākamajos gados, jau pēc Covid-19 situācijas,” pastāstīja Krievāns.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti