«Skai Baltija» būvē gaļas pārstrādes cehu; kopējās investīcijas – vairāk nekā 4 miljoni eiro

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

SIA "Skai Baltija" sākusi gaļas pārstrādes ceha būvniecību. Kopējās investīcijas būvniecībā un aprīkojuma iegādē pārsniegs četrus miljonus eiro, no tiem vairāk nekā 70% veidos bankas finansējums, liecina uzņēmuma informācija.

Precizējums

Uzņēmums precizē kopējo investīciju apjomu, tostarp bankas finansējumu.

Jaunais ražošanas cehs atradīsies Rīgā, Valgales ielā 4, netālu no vietas, kur šobrīd K.Ulmaņa gatvē 122 atrodas lielveikals "Sky". Kompleksa būvniecība sākta 19. februāri, un piektdien, 24. maijā, plānoti spāru svētki.

 

Gaļas pārstrādes un noliktavu komplekss tiek būvēts 7875 kvadrātmetru (m2) lielā zemesgabalā. Ražošanas un noliktavu telpas būs izvietotas ēkas pirmajā stāvā 3006,40 m2 platībā, bet ēkas kopējā platība būs 3889 m2.

Būvniecību plānots pabeigt līdz 2019. gada beigām.

Sākotnēji cehs gaļu un gaļas produktus piedāvās lielveikalos "Sky" un tiks ražoti ap 100 dažādu produktu veidu, taču tuvāko gadu laikā sortimentu plānots ievērojami paplašināt, norāda uzņēmumā.

Līdz ar darbības uzsākšanu, cehā tiks nodrošinātas vairāk nekā 50 darba vietas gan gaļas apstrādē, gan noliktavu telpās.

Uzņēmums "Skai Baltija" dibināts 1998. gadā, un tas nodarbojas ar pārtikas produktu ražošanu un mazumtirdzniecību. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 438 240 eiro. Kompānijas īpašnieki ir Rūdolfs Rubenis (80%) un Andris Lontons (20%), vēsta LETA.

2017. gadā "Skai Baltija" strādāja ar 30,095 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,7% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās 8,6 reizes - līdz 41 291 eiro. "Skai Baltija" 2018. gada rezultāti pagaidām nav publiskoti, vēsta LETA.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti