Sesks: Investoriem ir interese par «Liepājas metalurgu»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Investoriem tagad ir interese par „Liepājas metalurgu", kuru līdz šim tie ir atteikušies iegādāties, jo pirms maksātnespējas pasludināšanas tas bijis pārāk dārgs, no Liepājas un tur esošās "Rietumu radio" studijas piektdien tiešraidē Latvijas Radio programmā „Labrīt" sacīja Uldis Sesks.

Visnopietnāko interesi par „Liepājas metalurgu" šobrīd izrādot kāds uzņēmums no Krievijas, kuru gan Sesks atteicās nosaukt. „Es varētu nosaukt, ja šis investors man dotu akceptu," teica Liepājas mērs. Tiesa, interese par metalurģijas uzņēmuma iegādi esot arī Rietumeiropas uzņēmumiem.

Viņš arī atzina, ka interesi par „Liepājas metalurga" iegādi mazināja ne tikai uzņēmuma, pēc investoru domām, pārlieku augstā cena, bet arī akcionāru savstarpējās ķildas.

Ziņots, ka ir atzīta „Liepājas metalurga" maksātnespēja. Šonedēļ uzņēmuma maksātnespējas administrators Haralds Velmers arī pavēstīja, ka darbu metalurģijas uzņēmumā zaudēs 1500 strādnieki.

„Liepājas metalurga" akcionāri Sergejs Zaharjins un Iļja Segals, no vienas puses, un Kirovs Lipmans, no otras puses, jau ilgstoši nespēj atrisināt konfliktu savā starpā. Abas puses viena otru apvaino dažādos pārkāpumos un saistību neizpildīšanā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti