Segala sieva dibina uzņēmumu ar pamatkapitālu 1,28 miljoni latu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

AS „Liepājas metalurgs" akcionāra Iļjas Segala sievai Natālijai Segalei piederošs uzņēmums SIA „Jūras holdings" dibinājis jaunu uzņēmumu SIA „Jūras Holdings īpašumi" ar pamatkapitālu 1,28 miljoni latu.

Kā liecina SIA „Firmas.lv" informācija, SIA „Jūras holdings īpašumi" dibināta šā gada 23.oktobrī. Uzņēmums pilnībā pieder "Jūras holdingam", kas savukārt pilnībā pieder Segalei.

„Jūras holdings īpašumi" bija pagājušajā nedēļā otrs lielākais reģistrētais uzņēmums pēc pamatkapitāla.

Pagājušajā nedēļā lielākie reģistrētie uzņēmumi pēc pamatkapitāla bija SIA
„Uniseb" ar trīs miljonu eiro, SIA „R6A Holdings" ar 170 000 eiro, SIA „Avrora Plus" ar 142 400 eiro un SIA „Alchiba" ar 142 400 eiro.

Pagājušajā nedēļā Uzņēmumu reģistrā (UR) reģistrēti 315 jauni subjekti, kas ir par 32 mazāk nekā pirms nedēļas, informēja UR.

No kopējā skaita visvairāk jeb 302 bija sabiedrības ar ierobežotu atbildību (SIA), 22 biedrības, deviņi individuālie komersanti, divas ārvalstu komersantu filiāles, pa vienai kooperatīva sabiedrībai un zemnieku saimniecībai.

Pagājušajā nedēļā likvidēti 89 subjekti, kas ir par 20 vairāk nekā pirms nedēļas. Likvidētas 52 SIA, 19 individuālie komersanti, septiņas zemnieku saimniecības, sešas filiāles, četri individuālie uzņēmumi un viena ārvalstu komersanta filiāle.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti