SEB klientiem būs jārēķinās ar bankas pakalpojumu ierobežojumiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Nākamās nedēļas nogalē, no 10. līdz 12. februārim, cilvēkiem, kas izmanto SEB bankas pakalpojumus, būs jārēķinās ar vairākiem ierobežojumiem. Uz noteiktu laiku nebūs pieejama internetbanka, bankomāti, maksājumu kartes un citi pakalpojumi.

Kā trešdien, 1.februārī, skaidroja SEB bankā, tas saistīts ar pāreju uz jauno IT un klientu apkalpošanas sistēmu.

Pārejas laikā būs vairāki ierobežojumi bankas pakalpojumu pieejamībā:

  • No 10. februāra plkst. 16.00 līdz 13. februāra plkst. 6.00 nebūs pieejama internetbanka un citi elektroniskie pakalpojumi. Tas nozīmē, ka šajā laikā nebūs iespēja veikt maksājumus internetbankā, kā arī veikt autorizāciju ar internetbanku interneta veikalos vai pakalpojumu sniegšanas vietnēs.
  • Svētdien, 12. februārī, no plkst. 22.00 līdz plkst. 23.00 nebūs pieejami SEB bankas bankomāti, kā arī norēķini ar SEB bankas maksājumu kartēm.
  • SEB bankas filiāles tirdzniecības centros un informatīvais tālrunis 26668777 nodrošinās aktuālo informāciju par sistēmas nomaiņas procesu, taču citu pakalpojumu sniegšana, kas saistīta ar sistēmas nomaiņu, būs ierobežota.

Banka svarīgus maksājumus vai darījumus aicina neatlikt uz attiecīgo nedēļas nogali. Pārejai uz jauno sistēmu finanšu iestāde gatavojusies trīs gadus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti