Rīta Panorāma

Intervija ar Ilvi Pētersonu

Rīta Panorāma

Intervija ar Niklāvu Paegli

Intervija ar satiksmes ministru Uldi Auguli

Satiksmes ministrs: Valsts uzņēmumu padomes nebūs partiju barotnes

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Valsts uzņēmumu padomes nebūs politisko partiju barotnes, kā tas bija iepriekš pirms to likvidēšanas krīzes gados, to intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" sacīja satiksmes ministrs Uldis Augulis (Zaļo un zemnieku savienība). 

Pēc ministra teiktā, pašlaik situācija ir citādāka. Kandidātiem ir izvirzīti augsti kritēriji, pie viņu vērtēšanas strādā nominācijas komisijas, kurās ir dažādu iestāžu pārstāvji.

Ministrs atzina, ka uz izsludināto VAS "Latvijas pasts" padomes priekšsēdētāja amatu līdz noteiktajam termiņam neviens nepieteicās, tāpēc pieteikšanās termiņš pagarināts.

Savukārt uz darbu VAS "Latvijas dzelzceļa" un VAS "Starptautiskās lidostas "Rīga"" padomē ir pieteikušies kandidāti, atzina ministrs, gan neminot pretendentu skaitu.

Jautāts, vai Satiksmes ministrijas pārraudzīto uzņēmumu padomēs būs Zaļo un zemnieku savienības ziedotāji, Augulis vien noteica, ka nejaucas nominācijas komisiju darbā.

MInistrs lēsa, ka padomes Satiksmes ministrijas paspārnē esošajos uzņēmumos izdosies izveidot paredzētajā laikā - līdz šā gada maija beigām.

Valsts uzņēmumu padomes locekļu atalgojums būs ap 2000 eiro.

Jau ziņots, ka Satiksmes ministrija martā izsludināja vairākus konkursus, kuros meklē piemērotus cilvēkus darbam VAS "Latvijas pasts", VAS "Latvijas dzelzceļš", kā arī VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" padomē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti