Sākas starptautiskā pārtikas izstāde «Riga Food 2021»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

No 8. līdz 11. septembrim izstāžu centrā Ķīpsalā norisināsies 26. starptautiskā pārtikas izstāde „Riga Food 2021”. Tajā piedalās 300 uzņēmumi no 15 valstīm.

Izstādē varēs gan degustēt dažādus ēdienus, gan klausīties seminārus, baudīt jaunas garšas un iegūt receptes. Šogad īpaša uzmanība pievērsta inovācijām pārtikas nozarē.

Izstādē pārtikas uzņēmumi, mājražotāji, pētnieciskās institūcijas un mācību iestādes pārsteigs ar inovatīvu pieeju tradicionāliem produktiem, uzlabojot esošos, kā arī radot jaunus.

“Ir diezgan plaša ekspozīcija un daudz un dažādi jauni produkti, tieši inovatīvi produkti. Ir gan produkti no circeņiem – circeņu desiņas un circeņu uzkodas, un tā tālāk. Piemēram, no čiekuriem – priežu čiekuri šokolādē. Tāpat ir latviešu ingvera toniks, ēdamās krūzītes un citi. Daudz produktu ir, kas ir paredzēti vegāniem – vegāniskie mākslīgās gaļas produkti, gan liellopu garšas burgers, gan vegānu majonēze. Tā kā ir diezgan daudz un dažādi šī novirziena produkti,” pastāstīja atklāj "Riga Food" vadītājs Rolands Nežborts.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti