Izstādē varēs gan degustēt dažādus ēdienus, gan klausīties seminārus, baudīt jaunas garšas un iegūt receptes. Šogad īpaša uzmanība pievērsta inovācijām pārtikas nozarē.
Izstādē pārtikas uzņēmumi, mājražotāji, pētnieciskās institūcijas un mācību iestādes pārsteigs ar inovatīvu pieeju tradicionāliem produktiem, uzlabojot esošos, kā arī radot jaunus.
“Ir diezgan plaša ekspozīcija un daudz un dažādi jauni produkti, tieši inovatīvi produkti. Ir gan produkti no circeņiem – circeņu desiņas un circeņu uzkodas, un tā tālāk. Piemēram, no čiekuriem – priežu čiekuri šokolādē. Tāpat ir latviešu ingvera toniks, ēdamās krūzītes un citi. Daudz produktu ir, kas ir paredzēti vegāniem – vegāniskie mākslīgās gaļas produkti, gan liellopu garšas burgers, gan vegānu majonēze. Tā kā ir diezgan daudz un dažādi šī novirziena produkti,” pastāstīja atklāj "Riga Food" vadītājs Rolands Nežborts.