Sākas pirmais Pasaules latviešu ekonomikas un inovāciju forums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Šodien darbu ar vairākām diskusijām sāks pirmais Pasaules latviešu ekonomikas un inovāciju forums, uz kuru pulcējušies vairāk nekā 300 latviskas izcelsmes uzņēmēji, pētnieki, finansisti, inženieri juristi un citi profesionāļi no 20 valstīm.

Foruma dalībnieki diskutēs par Latvijas vietu globālajā pasaulē, eksportspējīgām nozarēm, inovācijām un investīcijām, kā arī Latvijas eksportspējīgajiem pakalpojumiem un to starptautisko zīmolvedību. Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš uzsver, ka interese par forumu ievērojami pārsniedz sākotnējās prognozes, un viņš cer, ka foruma gaitā izveidosies daudz jaunu un vērtīgu biznesa kontaktu.

„Daudzajās diskusijās būs iespēja izkristalizēt to, kādu ceļu Latvijai tālāk iet, lai realizētu to, ko parlaments ir apstiprinājis nacionālajā attīstības plānā, ekonomikas izrāvienu. Mēs sagaidām, ka sagaidīsim labas idejas, kā šajā virzienā strādāt, mēs tās piefiksēsim, apkoposim un vēlāk iesniegsim atbilstošajām valdības struktūrām. Otra, ne mazāk svarīga funkcija ir biedrošanās – tik daudzi cilvēki kopā, tā ir kā milzīga kontaktbirža gaišajiem prātiem, kas saistīti ar uzņēmējdarbības vidi, tāpēc ceram, ka nodibināsies daudz jaunu, praktisku kontaktu,” saka Endziņš.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti