Kad vecmamma no plaukta nocēla kārbu un uzlika uz plīts riņķiem vārīties katliņu ar ūdeni, bija skaidrs - klāt svētki un tiks vārīta zīļu kafeja! Tādas nevienam vien atmiņas saglabājušās no bērnības dienām, kad pupiņu kafija bija liels retums. Tieši bērnības dienu garšas iedvesmoja Jolantu Ratnieci sāk uzņēmējdarbību un neilgi pirms Ziemassvētkiem viņas māju atkal sāka smaržot zīles un cigoriņi.
Sāk ražot zīļu kafeju pēc vecmāmiņas receptes
Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.
26. decembris, 2009, 23:38
Kļūda rakstā?
Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!
Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!