«Sadales tīkla» valdi pamet Inga Āboliņa

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Akciju sabiedrības “Sadales tīkls” valdē amatu pametīs Inga Āboliņa, informēja uzņēmuma kapitāldaļu turētāja – akciju sabiedrība "Latvenergo" – pārstāve Ivita Bidere.

Āboliņa "Latvenergo" koncernā dažādās pozīcijās strādājusi kopš 2001. gada, pēdējos trīs gadus kā "Sadales tīkla" valdes locekle un finanšu direktore. Āboliņa amatu atstās 16. augustā. 

Bidere atzīmēja, ka Āboliņa darbojusies vērienīgu "Latvenergo" investīciju projektu ieviešanas vadībā koncerna enerģijas ražošanas objektos, AS "Sadales tīkls" vadībā Āboliņa nodrošināja uzņēmuma finanšu plānošanu un kontroli, atbilstības uzraudzību, kā arī līdzdarbojās efektivitātes paaugstināšanas programmas īstenošanā, kas bija būtisks priekšnosacījums enerģijas sadales tarifu samazināšanai Latvijā.

"Gandrīz 20 gadu darbojoties ''Latvenergo'' koncernā, man ir bijusi fantastiska iespēja sniegt savu pienesumu koncerna attīstībā un augt līdz ar to. Tagad pienācis laiks virzīties uz jauniem mērķiem," sacīja Āboliņa.

Līdz jauna valdes locekļa atlases procedūras noslēgumam “Sadales tīkla” valde strādās četru locekļu sastāvā, darbu turpinot valdes priekšsēdētājam Sandim Jansonam, Baibai Priedītei, Jānim Kirkovaldam un Raimondam Skrebam. 

Par vakanto “Sadales tīkla” valdes locekļa pozīciju tiks rīkots atklāts konkurss.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti