«Ryanair» uz laiku pārtrauks lidojumus uz Itāliju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Īrijas zemo cenu aviosabiedrība "Ryanair" nolēmusi līdz 8. aprīlim pārtraukt visus lidojumus uz Itāliju. Tas saistīts ar Itālijas valdības noteiktajiem ierobežojumiem jaunā koronavīrusa izplatības ierobežošanai, vēsta AFP, atsaucoties uz aviokompānijas paziņojumu.

No trešdienas, 11. marta, "Ryanair" atcels visus iekšzemes lidojumus Itālijā, bet no piektdienas, 13. marta, līdz nākamā mēneša sākumam pārtrauks starptautiskos pasažieru aviopārvadājumus. 

"Ryanair" iepriekš saistībā ar jaunā koronavīrusa izplatību jau ierobežoja avioreisu skaitu maršrutos uz Itāliju un no Itālijas, tostarp no Rīgas un uz Rīgu. Vienīgais galamērķis Itālijā, uz kuru "Ryanair" lido no Rīgas, ir Bergāmo, vēsta LETA.

KONTEKSTS:

Jaunais koronavīruss "Covid-19" sāka izplatīties 2019. gadā Ķīnas centrālās daļas pilsētā Uhaņā, kurā dzīvo 11 miljoni cilvēku. Lai nepieļautu vīrusa izplatību, Ķīna paziņojusi par valsts mēroga ierobežojumiem. Vīruss izplatījies arī ārpus Ķīnas, tostarp vairākās Eiropas valstīs, īpaši plaši skarta ir Itālija. Tur "Covid-19" izplatības dēļ svētdien, 8. martā, Lombardijas reģionā, kā arī vēl 14 centrālajās un ziemeļu provincēs noteikta karantīna, bet pirmdien, 9. martā, ierobežojumi ieviesti visā valsts teritorijā.

Saslimšanas ar jauno koronavīrusu reģistrētas vairāk nekā 90 valstīs, tostarp Baltijas valstīs. Latvijā līdz otrdienai, 10. martam, reģistrēti kopumā astoņi "Covid-19" saslimšanas gadījumi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti