«Ryanair» un «EasyJet» no šodienas pārtrauc lielāko daļu lidojumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Īrijas zemo cenu aviokompānija "Ryanair" no otrdienas, 24. marta, pārtraukusi vismaz 80% lidojumu. Tas darīts, reaģējot uz koronavīrusa krīzi. Šī aviokompānija nebūt nav vienīgā, kurai nācies pieņemt šādus smagus lēmumus. Par teju visu lidojumu pārtraukšanu paziņojusi arī lidsabiedrība "EasyJet" un Apvienoto Arābu Emirātu aviosabiedrība "Emirates Airline".

«Ryanair» un «EasyJet» no šodienas pārtrauc lielāko daļu lidojumu
00:00 / 01:07
Lejuplādēt
Jau iepriekš Īrijas zemo cenu aviokompānija "Ryanair" atcēla visus reisus uz koronavīrusa smagi skarto Itāliju. Tomēr pirms dažām dienām kompānija paziņoja, ka bargie Eiropas Savienības dalībvalstu ieviestie ceļošanas aizliegumi un ierobežojumi radījuši negatīvu ietekmi "Ryanair" lidojumiem, izraisot plašu reisu atcelšanu un ceļošanas traucējumus visā maršrutu tīklā.

 

Tādēļ no šodienas "Ryanair" veiks vien nelielu skaitu lidojumu, lai nodrošinātu tikai būtiski svarīgus savienojumus, galvenokārt starp Lielbritāniju un Īriju.

Šī aviokompānija nebūt nav vienīgā, kurai nācies pārtraukt teju visus lidojumus. Arī lidsabiedrība "EasyJet" paziņoja, ka no šodienas veiks tikai 10% lidojumu, galvenokārt Lielbritānijas iekšienē un no tās.

Savukārt Apvienoto Arābu Emirātu aviosabiedrība "Emirates Airline" sākotnēji paziņoja, ka no 25. marta apturēs visus pasažieru pārvadājumus, bet vēlāk pavēstīja, ka tomēr turpinās lidojumus uz vairākiem galamērķiem. Tas tiks darīts saistībā ar lūgumiem repatriēt vairāku valstu pilsoņus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti