«Ryanair» šefs: Superlēto aviobiļešu laikmets ir beidzies

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Zemo cenu lidsabiedrības "Ryanair" vadītājs Maikls O’Līrijs atzinis, ka izmaksu kāpuma dēļ beidzies laikmets, kad aviobiļeti lidojumam Eiropā varēja nopirkt par 10 eiro. Viens no cēloņiem ir degvielas cenu pieaugums.

"Nav šaubu, ka zemāko cenu segmentā tuvāko gadu laikā mēs vairs neredzēsim tādas klientu pievilināšanas cenas kā viens eiro, 99 centi vai pat 9,99 eiro," intervijā BBC atzina O’Līrijs.

Viņš prognozē, ka vidējā "Ryanair" biļetes cena palielināsies no aptuveni 40 eiro pagājušogad līdz 50 eiro nākamo piecu gadu laikā.

Pašlaik daudzās Eiropas valstīs vērojama liela inflācija un cilvēkiem jātērē vairāk naudas pamatvajadzību apmierināšanai. O’Līrijs gan uzskata, ka šajā situācijā eiropieši nevis atteiksies no ceļošanas, bet gan izvēlēsies aviobiļetes par zemākām cenām.

"Mēs domājam, ka cilvēki turpinās bieži lidot. Taču viņi rūpīgāk izvērtēs cenas un izvēlēsies lētākus pakalpojumus," prognozē O’Līrijs.

Eiropas lidostās šovasar vērojamas lielas problēmas ar pakalpojumu nodrošināšanu, jo daudzviet trūkst darbinieku.

O’Līrijs uzskata, ka Lielbritānijā viens no iemesliem ir izstāšanās no Eiropas Savienības, kas vērtējama kā "katastrofa brīvai darbaspēka kustībai". O’Līrijs paudis cerību, ka nākamā Lielbritānijas valdība panāks vienošanos ar Briseli par brīvas darbaspēka kustības atjaunošanu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti