«Ryanair» samazinās reisu skaitu septembrī un oktobrī

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Īrijas zemo cenu lidsabiedrība "Ryanair" septembrī un oktobrī samazinās reisu skaitu par 20%,  jo, vairākām Eiropas Savienības (ES) valstīm atjaunojot ierobežojumus cīņai ar koronavīrusa pandēmiju, sarucis biļešu rezervāciju skaits, pirmdien paziņoja aviokompānija.

Reisu skaita samazināšana galvenokārt attieksies uz Spāniju, Franciju un Zviedriju, kur saslimstības ar Covid-19 pieauguma dēļ pastiprināti ceļošanas ierobežojumi, kā arī uz Īriju, kur noteikta 14 dienu karantīna tiem, kuri iebrauc no lielākās daļas ES valstu, tostarp Vācijas, kā arī no Lielbritānijas, norādījusi "Ryanair".

"Pēdējās divās nedēļās, virknei ES valstu pastiprinot ceļošanas ierobežojumus, tas negatīvi ietekmējis (..) rezervācijas, īpaši biznesa ceļojumiem, tāpēc jāsamazina reisu biežums, lai mēs pieskaņotu mūsu [piedāvāto sēdvietu] skaitu pieprasījumam," teikts "Ryanair" paziņojumā.

Pandēmijas dēļ martā aviokompānija gandrīz pilnībā pārtrauca lidojumus. 1.jūlijā  tā atsāka veikt 40% reisu, to skaitu  pakāpeniski palielinot.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti