RTU Karjeras dienā piedāvā tikties ar 80 potenciālajiem darba devējiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Ceturtdien, 3.martā, izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras diena, kurā studenti aicināti sākt veidot savu nākamo karjeras posmu, tiekoties ar vairāk nekā 80 potenciālajiem darba devējiem no 28 dažādām nozarēm, informēja RTU Karjeras centra projektu vadītāja Madara Dzene.

RTU Karjeras dienā uzņēmumi savu piedāvājumu prezentēs atsevišķos stendos, klātienē uzrunājot pasākuma apmeklētājus – potenciālos darba ņēmējus un praktikantus. 

Savukārt "CV Market" stendā jomas profesionāļi konsultēs CV satura veidošanā un uzlabošanā, palīdzēs sagatavoties darba intervijām, atbildēs uz dažādiem ar darba meklēšanu saistītiem jautājumiem, kā arī palīdzēs izvēlēties atbilstošākās profesijas, skaidrojot to nozīmīgumu darba tirgū.

Potenciālo darba devēju un ņēmēju sarunu produktivitātes uzlabošanai uz Karjeras dienu organizatori iesaka studentiem ņemt līdzi CV.

Pasākumā notiks arī trīs semināri: "Pārliecības un pieņēmumi par sevi un karjeru, to loma karjeras attīstībā", "Līderis manī" un prezentēs pētījumu par studentu pieredzi darba un prakses meklēšanā. Seminārus vadīs nozaru pārstāvji, kuri dalīsies savā pieredzē un zināšanās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti