«RSA Group» pārdod par Baltijas un Polijas biznesu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

„RSA Group” ir paziņojusi par grupai piederošo Baltijas reģiona un Polijas apdrošināšanas uzņēmumu akciju kontrolpaketes pārdošanu „PZU Group” (Polija), informēja uzņēmumā.

Panāktā vienošanās paredz Latvijas un Lietuvas apdrošināšanas AS "Balta", Lietuvas sabiedrību "Lietuvos Draudimas AB", Igaunijas biznesu un Polijas uzņēmumu "Link4", kā rī Igaunijas uzņēmuma „RSA Estonia” pārdošanu PZU Grupai.

Kopējā darījuma summa ir 300 miljoni britu mārciņu, no kuriem Baltijas reģiona uzņēmumi veido 225 miljoni britu mārciņu.

„RSA Group” izpilddirektors Stefans Hesters skaidro, ka šāds lēmums pieņemts, jo uzņēmums samazināt ģeogrāfisko izplatību, koncentrējoties uz pamata uzņēmējdarbību Lielbritānijā un Īrijā, Skandināvijā, Kanādā un Latīņamerikā. „Realizējot Baltijas un Polijas biznesu pārdošanu, lielā mērā tiek izpildīti „RSA Group” plāni par tās kapitāla stiprināšanu,” norāda Hesters.

Savukārt AS "Balta" valdes priekšsēdētājs Sandis Šteins norāda, ka būtiskas pārmaiņas pēc akcionāru maiņas apdrošinātāja darbībā patlaban nav gaidāmas. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti