Rīgas lidostu vadīs Ilona Līce

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Satiksmes ministrija kā VAS „Starptautiskā lidosta „Rīga”” akcionāra pārstāvis ir devusi piekrišanu padomes lēmumam par lidostas valdes priekšsēdētājas – Ilonas Līces – ievēlēšanu, informēja ministrija. 

Atbilstoši Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likumam un lidostas statūtiem padome virza apstiprināšanai akcionāru sapulcē padomes apstiprinātu kandidatūru lidostas valdē.

Lidostas „Rīga” valdes priekšsēdētāja amatam padome izvirzīja Ilonu Līci.

Līce ir VAS “Starptautiskā lidosta “Rīga”” valdes locekle kopš 2011.gada, un viņas atbildībā galvenokārt ir bijuši ar lidostas komercdarbību saistītie jautājumi, nodrošinot ieņēmumu pieaugumu no lidostas komercplatībām, telpām un zemes īpašumiem, kā arī pārraugot virszemes pakalpojumu sniegšanu. Vairākkārt  Līce ir pildījusi valdes priekšsēdētāja pienākumus. Ar aviācijas nozari  Līce ir saistīta kopš 2005.gada, kad viņa kļuva par VAS “Latvijas gaisa satiksme” Padomes locekli. Līcei ir arī ievērojama pieredze vadošos amatos valsts pārvaldē un uzņēmējdarbībā.

Jau ziņots, ka konkurss tika izsludināts, jo tikai oktobrī amatā ieceltais Rīgas lidostas valdes priekšsēdētājs Armands Jurjevs iesniedzis atlūgumu. Jurjevs sacīja, ka no lidostas nolēmis aiziet personisku iemeslu dēļ un pēc paša privātas iniciatīvas.

Līdz jauna valdes priekšsēdētāja iecelšanai valdes priekšsēdētāja pienākumus pildīija Līce.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti