«Rīgas kuģu būvētavas» padomi vadīs Meļņiks

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Pagājušajā piektdienā, 25. aprīlī „Rīgas kuģu būvētava” (RKB) ikgadējā akcionāru sapulcē ievēlēta jauna uzņēmuma padome, kuru vadīs līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Vasilijs Meļņiks, kā arī jauna valde. Akcionāri arī apstiprināja, ka uzņēmumam nav maksātspējas problēmu, teikts RKB paziņojumā medijiem.

RKB valdes priekšsēdētāja pilnvaras nolika Vasilijs Meļņiks, kurš tika ievēlēts par „Rīgas kuģu būvētavas” padomes priekšsēdētāju. Viņš turpmāk atbildēs par uzņēmuma stratēģisko attīstību.

Uzņēmuma padomē pirmo reizi ir ievēlēts arī mazākuma akcionāru pārstāvis – advokāts Linards Baumanis.  RKB jaunajā padomē ir ievēlēti arī Gaidis Andrejs Zeibots, Valentīna Andrejeva, Aleksandrs Čerņavskis.

Padome izveidoja jaunu valdi, kuru turpmāk vadīs uzņēmējs Jānis Skvarnovičs. Valdē strādās arī Vladislavs Blūms, Einārs Buks, Rolands Klincis un Jekaterina Meļņika.

RKB turpinās iekšējais audits, bet „akcionāru sapulcē tika apstiprināts, ka uzņēmumam nav maksātnespējas problēmu un tam nav grūtību izpildīt saistības ar kreditoriem”, norādīts RKB paziņojumā.

Jau ziņots, ka tiesā iesniegtas divas RKB maksātnespējas prasības. Uzņēmums prasījumus noraida, skaidrojot, ka no tā mēģina pieprasīt nepamatotu rēķinu apmaksu. RKKB arī vaino bijušo valdes locekli Igoru Komarovu nolaidīgā pienākumu pildīšanā, ļaujot kādam apakšuzņēmējam saņemt atalgojumu par faktiski neizpildīt darbu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti