Rīgas Centrāltirgus 2012. gadā kāpinājis apgrozījumu un peļņu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

Rīgas pašvaldības akciju sabiedrības „Rīgas Centrāltirgus” (RCT) apkopotie operatīvie finanšu dati liecina, ka 2012.gadā uzņēmums palielinājis neto apgrozījumu un strādājis ar peļņu, liecina RCT Mārketinga un komunikācijas daļas izplatītā informācija. Pagājušajā gadā neto apgrozījums sastādīja 4 879 253 latu, kas pret plānoto ir par 115 244 latiem vairāk un, salīdzinot ar 2011.gadu, ir lielāks par 343 387 latiem.

2012.gadu RCT noslēgs ar peļņu, kas nebūs mazāka par 250 000 LVL. Pārdotās produkcijas ražošanas izmaksas 2012.gada 12 mēnešos pret plānotajām ir mazākas par 164 365 latu. Pašreiz notiek nodokļu finanšu datu apkopošana, lai sagatavotu precīzu finanšu pārskatu.

RPAS „Rīgas Centrāltirgus” valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs akcentē: „Mūsu tirgotājam un pircējam 2011. un 2012.gads nebija no vieglākajiem. Mums bija visai grūts uzdevums šajā periodā nodrošināt, lai ar maksimāli elastīgiem nosacījumiem Rīgas Centrāltirgus spētu kāpināt finanšu rādītājus. Tas nenotika uz tirgotāju rēķina, piemēram, paaugstinot tirdzniecības vietu nomas maksu. Esam izvēlējušies savstarpējas tolerances politiku, un tas nozīmē rūpīgāku situācijas izvērtējumu un saimnieciskāku pārvaldību. Ieviešot visiem tirgotājiem vienlīdzīgu pieeju attiecībā uz tirgū pieejamo resursu lietošanu.”

2012.gadā no RCT ieņēmumiem daudz investīciju ieguldīts infrastruktūras attīstībā, nodrošinot tirgotājiem un pircējiem komfortablākus apstākļus un efektīvāku resursu lietošanu. Vienlaikus liela uzmanība pievērsta plašākām sabiedrības informēšanas aktivitātēm, lai akcentētu RCT kultūrvēsturisko vērtību, informējot par plašo piedāvājumu, gan arī piesaistot ārvalstu mediju interesi un tūristus.

A.Abramovs uzsver, ka tirgotāji, pircēji un ārvalstu viesi to pamana un novērtē.

Arī 2013.gadā tiek domāts par infrastruktūras pilnveidošanu, nodrošinot apkures, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas ieviešanu Gaļas paviljonā, nodrošinot komfortablāku tirdzniecības vietu izveidi, kā arī domājot par daudzveidīgām kultūras un sabiedrības informēšanas aktivitātēm.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti