Rīgā un Viļņā samazinās dīzeļdegvielas cena

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Rīgā un Viļņā pagājušajā darba nedēļā samazinājās cena dīzeļdegvielai, savukārt Tallinā degvielas cenas bija stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena saglabājās stabila un maksāja 0,984 eiro par litru, savukārt dīzeļdegvielas cena samazinājās par 9,1% - līdz 0,894 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena saruka par 1,8% - līdz 0,916 eiro par litru, vienlaikus dīzeļdegvielas cena kritās par 0,9% - līdz 0,816 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena un dīzeļdegvielas cena saglabājās stabila un maksāja attiecīgi 1,149 eiro un 0,999 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ visās Baltijas valstīs nemainījās. Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,465 eiro, Viļņā - 0,379 eiro, savukārt Tallinā litrs autogāzes maksāja 0,61 eiro.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti