Rīgā un Viļņā krītas degvielas cenas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā kritās degvielas cenas, tikmēr Tallinā cena samazinājās vien autogāzei, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,1% - līdz 0,954 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 2,2% un piektdien maksāja 0,894 eiro par litru. "Circle K" degvielas uzpildes stacijās Rīgā gan 95.markas benzīna cena, gan arī dīzeļdegvielas cena ir zem eiro kopš 15.aprīļa.

Viļņā 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,1% - līdz 0,925 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 2,2% - līdz 0,875 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena un dīzeļdegvielas cena nemainījās un abu naftas produktu cena litrā bija 1,199 eiro.

Autogāzes cena šonedēļ Rīgā samazinājās par 4% un bija 0,475 eiro par litru, Tallinā tā saruka par 6% - līdz 0,63 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā autogāzes cena nemainījās un piektdien maksāja 0,399 eiro par litru.

 

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti