Rīgā un Viļņā degvielas cenas šonedēļ stabilas, Tallinā sarūk

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Rīgā un Viļņā pagājušajā darba nedēļā degvielas cenas nav mainījušās, taču Tallinā tās arī šonedēļ ir nedaudz kritušās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā degvielas cenas "Circle K" uzpildes stacijās šajā nedēļā nav piedzīvojušas svārstības, un arī šajā piektdienā litrs 95.markas benzīna maksāja 1,294 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas - 1,214 eiro.

Tāpat Viļņā gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena bija stabila un arī šo nedēļu noslēdza pie attiecīgi 1,185 eiro un 1,085 eiro par litru atzīmes.

Vienlaikus Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās degvielas 95.markas benzīna cena šonedēļ saruka par 0,2% un piektdien bija 1,314 eiro par litru, bBet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 0,9% - līdz 1,284 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā un Tallinā arī šonedēļ nepiedzīvoja svārstības un bija attiecīgi 0,565 un 0,629 eiro par litru. Taču Viļņā tā palielinājās par 1,2%, un šajā piektdienā litrs autogāzes maksāja 0,489 eiro.

 

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti